Politica de confidențialitate

Pentru a putea prelua comenzile avem nevoie de nume, adresa și un număr de telefon. Utilizăm aceste informații pentru a procesa comandă și a te putea contacta dacă este necesar. În cazul în care dorești să îți creezi un cont pe site-ul accesoriiautovag.ro este necesară furnizarea unei adrese de e-mail.

În cazul în care trebuie să te contactăm o vom face telefonic sau prin e-mail, la numărul de telefon și adresa de e-email furnizate prin comandă sau prin formularul de contact.

Prin acceptarea "Termeni și condiții" îți exprimi acordul să primești confirmare pentru recepționarea comenzii precum și alte informații referitoare la comandă ta.

Sunt situații când îți solicităm informații suplimentare, de exemplu pentru verificări de securitate. Când informațiile suplimentare sunt solicitate vom încerca să te informăm la momentul colectării acestora cum intenționăm să le utilizăm.

Conform cerințelor regulamentului (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR") pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificat și completat și ale Legii nr. 190/2018 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. Premium Auto Design S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre ține, un membru al familiei tale ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de confirmare a comenzilor.

Ești obligat să furnizezi datele, acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul tău determina imposibilitatea recepționării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.

Dacă dorești să primești informații despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de către S.C. Premium Auto Design S.R.L., acordul tău este necesar.

Conform regulamentului (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. Premium Auto Design S.R.L.. De asemenea, îți este recunoscut dreptul de a te adresa justiției.

Dacă unele din datele despre ține sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

Conturile (informațiile aferente) pot fi modificate doar de titularul adresei de mail, în cazul adreselor de mail non-private de tip user@yahoo.com, user@gmail.com etc, și de titularul de mail sau titularul domeniului, în cazul adreselor de mail private (domenii înregistrate de persoane fizice sau juridice).

Recomandăm creare de conturi pe adrese private (de tipul, office@numefirma.ro) celor care fac achiziții pentru entități juridice.


Îți mulțumim pentru încrederea acordată,
Premium Auto Design